Blog November

Hoi allemaal,

De afgelopen maanden is er weer van alles gebeurd en hard gewerkt. Bij Roman Woodworks heb ik samen met mijn collega’s veel werk verricht. We hadden vanuit Nederland een bestelling binnengekregen om 230 spijkerkisten te maken voor een geschenkpakket. Deze bestelling hebben we nu net afgerond. Ook hebben we een keer bij een winkel gestaan ter promotie van Roman Woodworks. De laatste weken was het zelfs zo druk dat we iemand hadden ingehuurd bij Roman Woodworks.
Ook bij Coming Home zijn ze bezig met ontwikkelingen. Zo hebben ze daar een nieuw inloophuis gekregen. Dit pand is wat kleiner maar met meer aparte ruimtes, zodat er ook meer mogelijkheden zijn om mensen individueel te spreken en te helpen. Sinds een aantal weken zijn ze gestart met een onderwijsproject. Hierdoor krijgen kinderen uit Mureşeni de kans om naar school te gaan. Een droom die uitkomt voor de kinderen en werknemers van Coming Home.

Vorige week is het transport vanuit Nederland aangekomen. Nu heb ik eindelijk mijn winterkleding wat erg fijn is, want het werd ondertussen al aardig koud. 😉 Er is ook veel kleding en andere spullen meegekomen wat wij bij de stichting goed kunnen gebruiken. Iedereen die hieraan bijgedragen heeft, bedankt!
Zelf heb ik ter voorbereiding op de winter winterbanden geregeld. Dit is voor mijn terugreis naar Nederland ook een verplichting.
De afgelopen periode heb ik nog twee keer bezoek gehad van vrienden. Dit was een gezellige tijd. Aan hen heb ik mijn werkzaamheden, het werk van de stichting en het land laten zien.

Mijn laatste maand in Roemenië verblijf ik in een ander huis dan voorgaande maanden. Door omstandigheden kon ik niet meer in het vorige huis blijven, maar gelukkig heb ik al snel wat anders kunnen vinden. Een voordeel hiervan is dat ik nu echt in de stad zit. Deze laatste maand zal nog gevuld zijn met het afsluiten van mijn periode en werkzaamheden in Roemenië, een bezoek van bekenden uit Nederland en de terugreis naar Nederland.

De afgelopen 6 maanden zijn erg snel gegaan en ik heb her erg naar mijn zin gehad en veel mogen en kunnen doen! 21 november ga ik terugrijden naar Nederland. 22 november hoop ik weer thuis te zijn. Als ik weer terug ben ik Nederland zal ik mijn laatste blog schrijven. Allemaal alvast bedankt voor jullie medeleven en steun! :)

This entry was posted in Algemeen. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *